Inspekt. Pazin d.o.o.

gasenjesijana

O nama

INSPEKT. PAZIN d.o.o. je tvrtka osnovana 2009. god. Tvrtka je specijalizirana za obavljanje poslova zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Sjedište se nalazi u Pazinu, odakle preko svoje mreže djelatnika i suradnika djeluje prvenstveno na području Istarske županije, Primorsko goranske županije ali cijele Republike Hrvatske. Usluge se obavljaju za naručitelje iz širokog kruga djelatnosti, od poljoprivrede, prehrambene industrije, kemijske, cementne industrije, građevinarstva, trgovine, medicine, komunalnih djelatnosti, obrazovanja, hotelijerstva, obrtništva itd.

 

Stalnim usavršavanjem svojih zaposlenika stvaramo stručnjake kako bi što bolje udovoljili Vašim zahtjevima i potrebama. Naša želja je graditi kvalitetnu suradnju sa našim klijentima na područjima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i obrazovanja odraslih.

 

Poslovanje tvrtke obuhvaća stručne poslove zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, tehničko ispitivanje i analizu, te stručni konzalting iz svih područja koje pokrivamo svojim uslugama.